Elárulta titkát a született feleség

Infostart
2007. november 21. 20:51
A Született feleségek sztárja, Eva Longoria szerint a boldogság és a rendszeres testedzés a titka annak, hogy még mindig nagyszerűen néz ki. A színésznő ugyanakkor egy interjúban hangsúlyozta: nem éhezteti magát a cél érdekében.

Sem az éhezésben, sem a gyakori luxus szépségápolásban nem hisz Eva Longoria. A Született feleségek sztárja egy interjúban elárulta: az ő titka a belső és külső egyensúly megteremtése.

"Azt hiszem a szépség több dolog keverékéből alakul ki... Természetesen fontos az érzelmi élet egészsége, ugyanakkor nem szabad elfeledkezni a testről sem. Nem az öregedés elleni elszánt harcra gondolok, hanem a rendszeres vértesztekre és a mammográfiára" - fejtegette a Parade magazinnak adott interjúban.

A 32 éves színésznő hangsúlyozta: nem hajlandó éheztetni magát, bár odafigyel az étkezésére. "A diéta, a testedzés, önmagad karbantartása, a rendszeres egészségügyi ellenőrzés, a hozzáállás - ezek mind-mind fontos részét alkotják a szépségnek és az egészségnek" - mondta Eva Longoria.