Csúnyán összekapott a szupermodell és a sztárszínésznő

Infostart
2007. november 21. 05:50
Ismét kiderült, mennyire nem kedveli egymást Kate Moss és Sienna Miller. A modell és a színésznő korábban Jude Law miatt kapott össze, miután a színész Sienna Millerrel kezdett járni - nem sokkal azután, hogy otthagyta Kate Moss barátnőjét, Sadie Frostot. Bonyolult?

Csúnyán összekapott a hétvégén Kate Moss és Sienna Miller és ismét egy férfi miatt. A modell és a színésznő kapcsolata meglehetősen szélsőséges, hiszen néha nagyon jó barátnők, néha viszont igen keményen összeszólalkoznak.

Hasonló gondjuk legutóbb Jude Law miatt volt egymással, hiszen a színész azt követően kezdett Sienna Millerrel járni, hogy szakított Sadie Frosttal, aki nem mellesleg Kate Moss barátnője.

A veszekedés ezúttal egy születésnapi partin tört ki Rhys Ifans miatt, aki Sienna Millet aktuális partnere. "Ha megbántod Rhy-t, egy egész életre ellenséget szerzel magadnak" - mondta Kate Moss.

"Ha jó dolga lesz melletted, akkor békén hagyunk. De meg ne bántsd, mert szeretjük és kiállunk egymás mellett" - figyelmeztette a modell Sienna Millert.

Megszólalt az ügyben a színésznő szóvivője is, aki gyorsan leszögezte, hogy a hölgyek között semmiféle feszültség nincs.