eur:
393.93
usd:
368.53
bux:
66275.31
2024. április 24. szerda György

Botrányos beismerés: csak trükk volt a sztárcsata!

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az utóbbi hónapokban Kanye West és 50 Cent slágerlistás csatározása tartotta lázban a két előadó rajongóit. Most azonban kiderült, hogy a nagy hangon beharangozott párviadal csupán pr-fogás volt.

Aki sejtette, az most cinikusan mosolyoghat, aki viszont komolyan vette Kanye West és 50 Cent "háborúját", az csalódottan gondolhat vissza az elmúlt hónapok eseményeire.

Még szeptemberben történt, hogy a két rapper lemeze ugyanazon a napon jelent meg. A nagy napot hatalmas médiafelhajtás előzte meg, miután 50 Cent kijelentette, hogy ha nem ő ad el több lemezt, akkor visszavonul.

A csatát végül Kanye West nyerte, aki most azt állítja: ő találta ki az egész álbotrányt. "Teljes egészében pr-fogás volt. Én találtam ki, tudtam, hogy nagy visszhangja lesz, miután ugyanazon a napon jelenik meg a lemez. Gondoljanak csak bele - mi vagyunk a két legmocskosabb szájú dumagép a rap történetében. Ezt bármikor bevállalom" - jelentette ki az előadó.

50 Cent visszavonulással való fenyegetőzéséről a következőket mondta: "Ugyan, ember, ezzel egyszerűen több lemezt adott el. Figyelj, 50 egyike a kedvenc rappereimnek. Szinte rosszul érzem magam, hogy legyőztem".

Ráadásul mindkét előadó akár győztesnek is tekintheti magát, hiszen míg Kanye West az Egyesült Államokban valóban több lemezt adott el vetélytársánál, addig világszerte 50 Cent volt a sikeresebb.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×