eur:
393.98
usd:
369.56
bux:
65477.41
2024. április 23. kedd Béla

Újabb rémisztő feltételezés: a holttestek a csempék mögött lehetnek

Nagy-Britanniában újabb ingatlanokat vizsgálnak át a rendőrök Peter Tobin áldozatai után kutatva. A sorozatgyilkos egyik korábbi lakóhelyén eddig két holttestre bukkantak.

A Margate városában lévő ingatlan kertjében egy 15 és egy 18 éves lány maradványait találták meg a rendőrök.

A 61 éves Peter Tobint korábban a lengyel diáklány, Angelika Kluk megölése miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. A rendőrök feltételezése szerint a férfi legkevesebb tíz másik fiatal lány haláláért is felelős.

Most több brightoni ingatlan átkutatását tervezik a hatóságok. Charlie Newman, az egyik ház jelenlegi bérlője a The Sun című bulvárlapnak elmondta: több olyan hely is van a házban, ahol holttestek lehetnek elrejtve.

Szerinte ilyen hely lehet a magas fallal körülvett kiskert, a pince, amelyben most is borzalmasan büdös van, valamint a fürdőszoba falai és az alagsor padlója, amelyek üregesen konganak, holott alattuk elvileg tömör beton van.

Charlie Newman közölte: a pince annyira hátborzongató, hogy az épületben lakók ritkán mentek le oda.

Hideg és büdös van ott, ráadásul világítás sincs. Remélem nem találnak testeket odalent - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
Patthelyzet: erősödik az idegengyűlölet, de az orosz gazdaságnak nagy szüksége lenne a vendégmunkásokra

Patthelyzet: erősödik az idegengyűlölet, de az orosz gazdaságnak nagy szüksége lenne a vendégmunkásokra

A közép-ázsiai vendégmunkások kulcsszerepet játszanak az orosz gazdaságban, a márciusi, moszkvai terrortámadás azonban jókora zavart okozott a bevándorláspolitikában. Gönczi Róbert, a Migrációkutató Intézet elemzője az InfoRádióban elmondta: „társadalmi trendforduló” érzékelhető a bevándorlókkal szemben, amit egy idő után már az orosz kormányzat sem hagyhat figyelmen kívül. A helyzet nem könnyű, ugyanis az állam eddig vendégmunkások alkalmazásával próbálta mérsékelni a munkaerőhiányt.

Nagy durranás: régóta várt amerikai szuperfegyvert kaphatnak az ukránok

Kijev már szinte a háború kitörését követően kérte Washingtontól, hogy küldjön több száz kilométeres hatótávolságú ballisztikus rakétákat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×