Nicole Kidman: Nagyon meg voltam rémülve

Infostart
2007. november 20. 06:20
Nicole Kidman vallomást tett. Az ausztrál színésznő a bíróság előtt számolt be arról az esetről, amikor három évvel ezelőtt egy paparazzo állítólag szülei házáig üldözte őt autójával. A színésznő a hátsó ülésen ült, és annyira meg volt rémülve, hogy a könnyei is eleredtek.

Az eljárást a lesifotós, Jamie Fawcett indította az ausztrál The Sun-Herald című lap ellen, amely a fényképész állítása szerint rágalmazta őt, és rossz színben tüntette fel a cikkében.

Ez az első alkalom, hogy a tárgyaláson Nicole Kidman is megjelent, korábban az elfoglaltságaira hivatkozva csak a jogi képviselőjét küldte el. A bíróság azonban felszólította, hogy legközelebb jelenjen meg maga is, ennek pedig eleget is tett.

A tárgyaláson elmondta, hogy a fotós, miközben üldözte, áthajtott a piros lámpán, és a záróvonalat is átlépte. Mindez még 2005 januárjában történt.

A színésznő hozzátette, hogy ez és az ehhez hasonló esetek miatt kellett sofőrt fogadnia, hiszen ő az üldözői miatt már nem mert volna vezetni. Emellett egy testőrt is alkalmaz, aki a nap 24 órájában vigyáz rá.