eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Ismét lecsaptak a liverpooli sztárok rémei

Kirabolták a Liverpool csatára, Dirk Kuyt lakását. Az eset azért kelt nagy feltűnést, mert másfél éven belül ő a klub ötödik játékosa, akinek otthonát kirámolják.

A rablók akkor léptek akcióba, amikor a focista a holland válogatottal készült a Luxemburg elleni Európa-bajnoki selejtezőre.

A nyomozók csak a narancsmezesek szerdai, Fehéroroszország elleni találkozója után hallgathatják ki a csatárt, így addig azt sem tudják megmondani, pontosan mit vittek el a házból; a csütörtöki betörés tényét azonban megerősítették.

Ez az eset azt mutatja, hogy a liverpooli játékosok otthonainak kifosztására specializálódott bűnszervezet továbbra is aktív. Tavaly júniusban - az azóta a Real Madridhoz szerződött - Jerzy Dudek járt pórul, elvitték a Porsche Carreráját, a 2005-ös Bajnokok Ligája-aranyérmével együtt.

Tavaly szeptemberben Daniel Agger és Peter Crouch házát egyszerre vették célba, amikor mindkét játékos az Anfield Roadon játszott. A tolvajok elvitték a dán védő BMW-jét és Cadillac-jét, míg az angol csatár számos értéktárggyal lett szegényebb.

Idén májusban Pepe Reina otthonát akkor rámolták ki, amikor a Chelsea pályáján játszott Bajnokok Ligája-elődöntőt. Hazatérve a spanyol kapus hiába kereste a Porsche Cayenne-jét, ékszereit, a szórakoztatóelektronikai berendezéseit és a személyes iratait.

A betörők azonban nem kímélik a városi rivális Everton focistáit sem. A klub szélsőjétől, Andy van der Meydétől egy Ferrarit, egy Mini Coopert, nyolc Rolexet, valamint a héthónapos kiskutyáját vitték el, utóbbiért ötezer fontos (mintegy 1,8 millió forint) váltságdíjat követelve.

Wayne Rooney pedig hiába szerződött Manchesterbe, így is szegényebb lett több mezzel, dedikált labdával, valamint a BBC által 2002-ben neki odaítélt, az év fiatal sportszemélyisége díjat, amikor kirabolták a szülei liverpooli otthonát.

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×