Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Ismét lecsaptak a liverpooli sztárok rémei

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Kirabolták a Liverpool csatára, Dirk Kuyt lakását. Az eset azért kelt nagy feltűnést, mert másfél éven belül ő a klub ötödik játékosa, akinek otthonát kirámolják.

A rablók akkor léptek akcióba, amikor a focista a holland válogatottal készült a Luxemburg elleni Európa-bajnoki selejtezőre.

A nyomozók csak a narancsmezesek szerdai, Fehéroroszország elleni találkozója után hallgathatják ki a csatárt, így addig azt sem tudják megmondani, pontosan mit vittek el a házból; a csütörtöki betörés tényét azonban megerősítették.

Ez az eset azt mutatja, hogy a liverpooli játékosok otthonainak kifosztására specializálódott bűnszervezet továbbra is aktív. Tavaly júniusban - az azóta a Real Madridhoz szerződött - Jerzy Dudek járt pórul, elvitték a Porsche Carreráját, a 2005-ös Bajnokok Ligája-aranyérmével együtt.

Tavaly szeptemberben Daniel Agger és Peter Crouch házát egyszerre vették célba, amikor mindkét játékos az Anfield Roadon játszott. A tolvajok elvitték a dán védő BMW-jét és Cadillac-jét, míg az angol csatár számos értéktárggyal lett szegényebb.

Idén májusban Pepe Reina otthonát akkor rámolták ki, amikor a Chelsea pályáján játszott Bajnokok Ligája-elődöntőt. Hazatérve a spanyol kapus hiába kereste a Porsche Cayenne-jét, ékszereit, a szórakoztatóelektronikai berendezéseit és a személyes iratait.

A betörők azonban nem kímélik a városi rivális Everton focistáit sem. A klub szélsőjétől, Andy van der Meydétől egy Ferrarit, egy Mini Coopert, nyolc Rolexet, valamint a héthónapos kiskutyáját vitték el, utóbbiért ötezer fontos (mintegy 1,8 millió forint) váltságdíjat követelve.

Wayne Rooney pedig hiába szerződött Manchesterbe, így is szegényebb lett több mezzel, dedikált labdával, valamint a BBC által 2002-ben neki odaítélt, az év fiatal sportszemélyisége díjat, amikor kirabolták a szülei liverpooli otthonát.