Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Újabb borzalmas részletek a horror-házból

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Újabb részletek kerültek nyilvánosságra arról a házról, melyben a brit rendőrség két lány maradványait találta meg a múlt héten. A Margate városában lévő ingatlan kertjében egy 15 és egy 18 éves lány holttestére bukkantak a rendőrök, akik szerint nem kizárt, hogy akár még tíznél több áldozat maradványait is megtalálhatják.

Nagy valószínűséggel az 1991-ben eltűnt Dinah McNicol holttestét találták meg a rendőrök a nagy-britanniai Margate egyik házában, amelynek kertjében korábban egy 15 éves lány földi maradványira bukkantak - derült ki a hétvégén.

A ház korábban a gyilkosságokkal gyanúsított, most 61 éves Peter Tobin tulajdona volt, aki azonban eladta azt. A gyanútlanul a helyére költöző család két kislányt nevelt fel az épületben - most ők beszéltek élményeikről.

Ismerték az egyik áldozatot

"Mindig is borzalmas érzéseim voltak a házzal kapcsolatban - most már tudom, miért" - jelentette ki a most 20 éves Sarah Bone. Nővére is hasonlóképpen nyilatkozott: "Beleborzongok, ha arra gondolok, hogy abban a kertben játszottunk, ahová Vicky-t eltemette".

Bizarr fordulatként kiderült ugyanis, hogy a lányok ismerték az egyik áldozatot, Vicky Hamiltont, hiszen unokatestvérük iskolatársa volt.

"Nagyon kiborító, arra gondolni, hogy egy olyan lányt temettek el a kertünkben, aki a családunk ismerőse volt. Nehéz megemészteni, hogy egy olyan házban nőttünk fel, ahol ilyen borzalmak történtek. Gyerekkori emlékeinket most már örökre beárnyékolja a tudat" - mondta Sarah Bone, aki úgy érzi, hogy még több titokra derül majd fény.

Egy hete kezdtek kutatni


A rendőrség múlt hétfőn kezdte meg a kutatást az egy gyilkosság miatt már elítélt Peter Tobin korábbi Margate-i házában. Vicky Hamilton holttestét a kertben, a homokozó alá temetve találták meg.

A 61 éves Peter Tobint korábban a lengyel diáklány, Angelika Kluk megölése miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. A rendőrök feltételezése szerint a férfi legkevesebb tíz másik fiatal lány haláláért is felelős.

Volt házában azután kezdtek el kutatni, hogy az egyik szomszéd jelezte: évekkel ezelőtt feltűnt neki, hogy Peter Tobin éjjel ásta a homokozót a kisfiának.

Az események hatására a rendőrség úgy döntött, hogy egy egész hetet a helyszínen tölt, gyakorlatilag darabjaira szedve szét a margate-i házat.