eur:
394.72
usd:
363.87
bux:
65508.88
2024. március 19. kedd Bánk, József

Földrengés volt Hollókőn

A Richter-skála szerinti 2,9-es erősségű földrengés volt vasárnap délután Hollókőn.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője elmondta, hogy délután három óra körül lehetett érezni a földmozgást a Nógrád megyei Hollókőn.

Egyelőre nincs információ arról, hogy áldozatok, károk lennének, a katasztrófavédelem azonnali beavatkozást igénylő veszélyről sem kapott bejelentést - közölte Dobson Tibor.

A szóvivő hangsúlyozta, hogy ehhez hasonló erősségű fölmozgás több is van évente Magyarországon, ám jellemzően nem okoz károkat.

Szabó Csaba polgármester elmondta: a földrengés riadalmat okozott Hollókőn, a falu lakói az utcára mentek ki a házakból, de a rengés mindössze 5-6 másodpercig tartott.

Hozzátette: arra számítanak, hogy a műemléki vályogházakon találnak majd repedéseket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Kereskedés külföldi részvényekkel- díjmentes, interaktív online előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel- díjmentes, interaktív online előadás

Ahhoz, hogy belevágj a külföldi részvényekkel való kereskedésbe, először is érdemes tisztázni, hogy miért szeretnél ezen a területen tevékenykedni. Lehet, hogy egy adott iparág vagy cég nemzetközi növekedési lehetőségei érdekelnek, vagy egyszerűen csak diverzifikálni szeretnéd befektetéseidet a hazai piacokon túl. Bármelyik is legyen az indító motivációd, fontos lépések várnak rád az induláshoz, melyeket mind megvitatunk soron következő online előadásunkon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×