Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Újabb fordulat a szexbotrányban: rajtakapták a leszbikus katonákat az istállóban

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Folytatódtak a meghallgatások a brit hadseregben annak kapcsán, hogy egy leszbikus katonanő munkaügyi pert kezdeményezett egy férfi őrmester ellen, aki szexuális ajánlatokat tett neki. Egy katona tanúsította, hogy látta csókolózni a nőt egy másik leszbikus katonával a hadsereg egyik istállójában.

A brit hadsereg egyik katonája, Ashley Yeats azt állítja, hogy szemtanúja volt, amint a pert kezdeményező Kerry Fletcher és egy másik leszbikus katona, Louise Ashman csókolóztak 2005 tavaszán.

A tüzér kiemelte: ő éppen az istálló körül dolgozott, és hallotta, amint Kerry Fletcher azt mondja: "be vagyok gerjedve, és szexelni akarok".

Ashley Yeats beszámolója szerint a katonanő ezután felhívta Louise Ashmant, és megbeszélte vele, hogy ebéd után az istállóban találkoznak. A tüzér később látta a másik katonát megérkezni, majd amikor később belépett az istállóba, a két nő éppen csókolózott.

A vallomás szerint Kerry Fletcher nadrágja ki volt gombolva, és a másik nő keze a nadrágban belül volt.

Ashley Yeats azt állítja, hogy nagyon zavarban volt, ezért rögtön távozott az istállóból.

Korábban Louise Ashman a bíróság előtt beszámolt arról, hogy megölelte ugyan barátnőjét, ez azonban egy baráti gesztus volt a kétségbeesett kolléga felé.

A zaklató felettes elleni pert Kerry Fletcher kezdeményezte, de később kiderült, hogy a másik katonanőt is hasonló inzultusok érik. A férfi a többi mellett azt írta nekik: "egy igazi férfira lenne szükséged, olyanra, mint én", egy másikban pedig már konkrét ajánlatot tett, "én át tudnálak változtatni, nem tudod, hogy mit hagysz ki". Az őrmester később egy hármas együttlére is invitálta őket.

A két nő azt állítja, a zaklató őrmester minden új hölgyet kiszemelt magának, és mivel a 31 éves Fletcher nem csinált titkot a leszbikusságából, különösen izgatta a férfi fantáziáját. Később másikuk leszbikussága is kiderült, ekkor pedig szerintük a két katonanő kapcsolatáról fantáziált, közöttük azonban semmi nem volt - hangsúlyozták.