eur:
393.24
usd:
366.96
bux:
66508.74
2024. április 25. csütörtök Márk

Újabb fordulat a szexbotrányban: rajtakapták a leszbikus katonákat az istállóban

Folytatódtak a meghallgatások a brit hadseregben annak kapcsán, hogy egy leszbikus katonanő munkaügyi pert kezdeményezett egy férfi őrmester ellen, aki szexuális ajánlatokat tett neki. Egy katona tanúsította, hogy látta csókolózni a nőt egy másik leszbikus katonával a hadsereg egyik istállójában.

A brit hadsereg egyik katonája, Ashley Yeats azt állítja, hogy szemtanúja volt, amint a pert kezdeményező Kerry Fletcher és egy másik leszbikus katona, Louise Ashman csókolóztak 2005 tavaszán.

A tüzér kiemelte: ő éppen az istálló körül dolgozott, és hallotta, amint Kerry Fletcher azt mondja: "be vagyok gerjedve, és szexelni akarok".

Ashley Yeats beszámolója szerint a katonanő ezután felhívta Louise Ashmant, és megbeszélte vele, hogy ebéd után az istállóban találkoznak. A tüzér később látta a másik katonát megérkezni, majd amikor később belépett az istállóba, a két nő éppen csókolózott.

A vallomás szerint Kerry Fletcher nadrágja ki volt gombolva, és a másik nő keze a nadrágban belül volt.

Ashley Yeats azt állítja, hogy nagyon zavarban volt, ezért rögtön távozott az istállóból.

Korábban Louise Ashman a bíróság előtt beszámolt arról, hogy megölelte ugyan barátnőjét, ez azonban egy baráti gesztus volt a kétségbeesett kolléga felé.

A zaklató felettes elleni pert Kerry Fletcher kezdeményezte, de később kiderült, hogy a másik katonanőt is hasonló inzultusok érik. A férfi a többi mellett azt írta nekik: "egy igazi férfira lenne szükséged, olyanra, mint én", egy másikban pedig már konkrét ajánlatot tett, "én át tudnálak változtatni, nem tudod, hogy mit hagysz ki". Az őrmester később egy hármas együttlére is invitálta őket.

A két nő azt állítja, a zaklató őrmester minden új hölgyet kiszemelt magának, és mivel a 31 éves Fletcher nem csinált titkot a leszbikusságából, különösen izgatta a férfi fantáziáját. Később másikuk leszbikussága is kiderült, ekkor pedig szerintük a két katonanő kapcsolatáról fantáziált, közöttük azonban semmi nem volt - hangsúlyozták.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Jó dolog a digitalizáció, de a bitcoinbányászat éves CO2-kibocsátása pont annyi, mint Izraelé

Jó dolog a digitalizáció, de a bitcoinbányászat éves CO2-kibocsátása pont annyi, mint Izraelé

A digitalizáció jó dolog, de vannak árnyoldalai is. A bitcoinbányászat éves CO2-kibocsátása például megegyezik Izrael éves kibocsátásával. A 15 GB ingyenes e-mail tárhely egy éves fenntartása annyi kibocsátással jár, mint egy Budapest-Siófok autóút – mondta el a Portfolio Sustainable Tech 2024 konferenciáján Dömötör Tibor, a Mikrum CIO-ja. A szakember előadásában a fenntartható vállalati szoftverek fontosságára hívta fel a figyelmet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×