eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Tizenhat év után temetheti el eltűnt lányát

Több mint másfél évtized után végül bizonyosságot szerzett Vicky Hamilton sorsáról az 1991-ben eltűnt lány családja. A 15 éves korában meggyilkolt lány holtteste a sorozatgyilkos Peter Tobin kertjéből került elő.

A történtek után család egyik barátja úgy fogalmazott: "Ez az a hír, amitől Michael mindig rettegett, de így legalább lezárhatja magában a történtet".

Az apa, Michael Hamilton az utóbbi 16 évben mindent megtett lánya előkerítéséért, most azonban nem tehet mást, minthogy megadja a végső tisztességet Vickynek.

A család barátja beszámolt arról is, hogy Michael Hamiltont nagyon lesújtotta, amikor a rendőrök közölték vele a hírt, de rövidesen az egész családot és az ismerősöket is tájékoztatta.

A rendőrök eredetileg nem Vicky Hamilton holttestét keresték a korábban már elítélt gyilkos, Peter Tobin korábbi házában, hanem egy másik, szintén 1991-ben eltűnt lány, Dinah Nicole maradványait.

A holttest megtalálása után a rendőrök fogadkoztak, hogy addig nem hagyják el a házat, amíg mindent tűvé nem tettek.

Az essexi rendőrség egyik munkatársa elárulta, hogy egy lakossági bejelentés alapján kezdték el a keresést a kertben, az egyik közelben lakónak ugyanis már évekkel korábban feltűnt, hogy Peter Tobin éjjel ásta az állítólagos homokozót a kisfiának.

Vicky Hamilton 1991. február 10-én tűnt el, amikor hazafelé tartott Livingstone-ban élő nővérétől. Utoljára egy bathgate-i buszmegállóban látták. A gyilkos, Peter Tobin ezután egy hónappal költözött Bathgate-ből abba a margate-i házba, ahol most a lány holttestét megtalálták.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×