eur:
393.95
usd:
364.99
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Pokoli vallomás: "férjem a szexszörnyeteg"

Rendszeresen verte feleségét az a brit férfi, akit egy kislány szexuális molesztálásáért és megöléséért ítéltek el. Ronald Castree 30 év börtönbüntetést kapott.

Drámai szavakkal jellemezte felesége és már felnőtt fia a gyermekgyilkosságért a napokban elítélt Ronald Castree-t. A férfi 1975-ben ölte meg a 11 éves Lesley Molseed-et.

A gyilkosról sok mindent elárul, hogy a felesége volt a vád egyik tanúja az ellene folyó perben. "Egy aljas szörnyeteg. Gyűlölöm. Remélem, a börtönben fog megrohadni" - jelentette ki az asszony.

Nem kímélte apját a férfi 28 éves fia, Nick sem: "Többet nem az apám. Õ egy nagyon beteg és ördögien gonosz ember. Csak álcának kellettünk neki, hogy így rejtse el piszkos életét".

A tárgyaláson kiderült az is, hogy az 54 éves Ronald Castree miként kódorgott medencében fürdőző kislányok után és miként sündörgött az örömlányok körül.

A férfi egy kis whiskey elfogyasztása után rendszeresen verte a feleségét, "olyan pontosan, hogy órát lehetett volna igazítani hozzá". Ha három fia közül valamelyik anyjuk segítségére akart sietni, a férfi ellenük fordult.

"A hálószobában sem volt normális. Igazán szörnyű veszekedéseink voltak. Mindig azt mondta: 'Ha kicsit nagyobb lenne a vállalkozó kedved, akkor nem viselkednék így.' Olyan holmijai voltak a szekrényben, amilyenek normális, nős férfiaknak nincsenek. Egyszer hallottam, amint kijelenti, hogy számára a házasság nem más, mint törvényes prostitúció. Akkor egy rész meghalt bennem" - mondta Beverley Castree.

A bíróság hétfőn harminc évre ítélte a férfit a 11 éves kislány molesztálásáért és meggyilkolásáért. Az ügy másik szomorú vetülete, hogy Ronald Castree helyett 16 évig Stefan Kiszko ült ártatlanul.

Címlapról ajánljuk
Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Elfogyott a lendület a tőzsdéken

Elfogyott a lendület a tőzsdéken

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában és Amerikában is óvatos emelkedést láthatunk a tőzsdéken. A magyar piacon különösen jó volt ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: határozott pluszban zárt a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedett a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Délután pedig az Alteo is bejelentette, hogy az egy részvényre jutó 200 forintos alap osztalék mellett 200 forintos rendkívüli osztalékot javasol részvényenként, melynek hatására kilőtt az árfolyam.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×