Eltiltották a gyerekektől a diákjával szexelő tanárnőt

Infostart
2007. november 15. 08:23
Soha többet nem dolgozhat gyerekekkel az a 28 éves tanárnő, aki szexuális viszont folytatott 16 éves diákjával. Jo Gorman kormányzati feketelistára került.

A 28 éves, angolt tanító Jo Gorman idén június és október között folytatott viszonyt 16 éves diákjával. A vonzó külsejű tanárnő a vád szerint szexuális kapcsolata mellett fényképeket is készített a kiskorú fiúról.

A nőt örökre eltiltják a gyermekekkel való foglalkozástól és felkerül a brit kormány különleges listájára, mely a hozzá hasonló felnőttek neveit tartalmazza.

Közben a 16 éves fiú családja magánéletük tiszteletben tartását kérte a sajtótól. "Mindenki számára nagyon nehéz időszak ez. Arra kérnénk a médiát, hogy tartsa tiszteletben családunk magánéletét. Semmi mást nem szeretnénk az üggyel kapcsolatban mondani" - közölte a család.

Jo Gormant a devoni Paignton közösségi iskola vezetői múlt héten felfüggesztették állásából és hazaküldték. Az ügy pikantériája, hogy Jo Gorman férje ugyanannak az oktatási intézménynek az alkalmazottja.