Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A \"faember\" fájdalmas kérése: szeretném látni az unokáimat

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Gyógyulásában reménykedik az az indonéziai férfi, akinek a végtagjait egy fa ágaira és gyökereire hasonlító kinövések borítják. A férfit felkereste egy amerikai orvos, aki nemcsak a szükséges kúrát határozta meg, de abban is reménykedik, hogy a gyógyszereket ingyen megkapják majd a gyáraktól.

A 35 éves Dede azt reméli, hogy meggyógyul, és újra teljes életet élhet, majd családja is visszatér hozzá. Felesége ugyanis elhagyta őt. Mivel munkáját is elvesztette, nem tud gondoskodni két tinédzserkorú gyermekéről sem.

"Nem tudok dolgozni, így pénzt sem keresek" - mondta egy interjúban. - "Szeretnék végre gondoskodni a gyermekeimről". Dede most abban reménykedik, hogy megéli azt a kort, amikor találkozhat az unokáival.

A tévéhez fordult segítségért

A férfin azután jelentkezett a betegség, hogy egy gyermekkori baleset során elvágta a kezét. Hosszú ideig nem tudták megállapítani az orvosok, hogy mi okozza furcsa kinövéseit, korábban még az is felmerült, hogy AIDS-es.

Végső elkeseredésében ezért egy televíziós társasághoz fordult segítségért. Így talált rá egy amerikai orvos, aki Marylandből Indonéziába repült, hogy megvizsgálja.

A tesztek megállapították, hogy betegségét valószínűleg a humán papilloma vírus egy változata okozza, az amerikai orvos pedig A-vitamin kúrát írt fel neki. Az orvos szerint tökéletes teste már sosem lesz a férfinak, a kinövések azonban visszafejlődhetnek, amellyekkel pedig nem ez történik, azokat műtéti eljárással el lehet távolítani.