Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Falhoz bilincselte partnerét a meleg énekes: "azt hittem, meg fogok halni"

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Bíróság előtt kell felelnie legújabb botránya miatt Boy George-nak. A nyolcvanas évek sztárzenekara, a Culture Club énekesét azzal vádolják, hogy a lakásán megbilincselt egy férfit, majd egy másik férfival lefogta.

Ismét bajban van Boy George. Az egykor inkább dalairól, ma már jórészt csak botrányairól híres énekesnek ezúttal azért kell bíróság elé állnia, mert a vád szerint megbilincselt egy, a lakására hívott meleg modellt.

Az eset még áprilisban történt, amikor a Culture Club egykori sztárja egy meleg társkereső szolgáltatáson keresztül a lakásába rendelt egy férfi kísérőt. Auden Carlsen tagadja, hogy ilyesmivel foglalkozna, a férfi azt állítja, hogy csupán fotómodellként ment Boy George lakására.

Miután Auden Carlsen megérkezett, az énekes a falon lévő kampóhoz láncolta, majd egy másik férfival lefogta. "Meg voltam győződve róla, hogy meghalok" - emlékezett vissza a 28 éves norvég férfi.

Auden Carlsen végül saját állítása szerint úgy menekült meg, hogy kirángatta a kampót a falból, majd egy közeli újságosnál keresett menedéket.

Boy George legutóbb tavaly augusztusban került a lapok címoldalára, amikor New Yorkban közmunkára ítélték. A 80-as évek popsztárja akkor Manhattan utcáit takarította.

A Culture Club egykori énekesének azután kellett megjelennie a New York-i köztisztasági vállalatnál, hogy egy furcsa eset miatt közmunkára ítélte a bíróság. 2005 októberében ugyanis betörésre hivatkozva kihívta a rendőrséget manhattani lakásába, a végén azonban őt tartóztatták le kokain birtoklásáért.

A köztisztasági vállalat egy kis söprögetés után azonban vissza is rendelte az énekest a központba, mivel a helyzet a sajtó érdeklődése miatt "kissé kaotikussá" vált.