eur:
393.81
usd:
367.75
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Armani alsóban feszít David Beckham

Húszmillió fontos (7,2 milliárd forintos) szerződést kötött David Beckham az Armanival; ennyiért fogja reklámozni a divatdiktátor alsóneműit. A kampány jövőre kezdődik.

A hároméves megállapodásnak köszönhetően a Los Angeles Galaxy brit sztárja jogdíjakat is kap - ez példa nélkülinek számít a sportolók reklámszerződéseit illetően. Így Beckham még jó ideig biztosan a világ legjobban kereső focistája marad.

A szerződés személyesen Giorgio Armani hagyta jóvá. A 73 éves olasz divatdiktátor jó barátságot kötött David és Victoria Beckhammel, többször is együtt vacsorázott a házaspárral, mióta azok Madridból Los Angelesbe költöztek.

Egy jól értesült forrás szerint a személyes kapcsolat miatt döntött Armani Beckham mellett. "Giorgio azonban jó üzletet is lát ebben - kevés ember személyes népszerűsége olyan nagy a világon, mint Davidé" - tette hozzá a név nélkül nyilatkozó forrás.

A szerződés éppen jókor jött a focistának, akinek az év végén jár le a megállapodása a Vodafone-nal és a Gilette-tel. Ráadásul már második éve csökken a sztár bevétele: tavaly 28 százalékkal kevesebbet, "mindössze" 1,1 millió fontot keresett.

Azért így sem panaszkodhat: változatlanul reklámozza az Adidast, a Pepsit, a Motorolát és a Cotyt, amely nemrégiben dobta piacra női és férfi illatban új parfümjét. Emellett heti félmillió fontot kap a Galaxytól is, bár sorozatos sérülései miatt nem játszott túl sokat - és akkor sem tudta hozni régi formáját.

Az alsóneműreklámok egy jól értesült forrás szerint "ízlésesek és szexik" lesznek, a felvételeket pénteken már el is készítette Los Angelesben Mert Alas és Marcus Piggott.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×