Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Armani alsóban feszít David Beckham

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Húszmillió fontos (7,2 milliárd forintos) szerződést kötött David Beckham az Armanival; ennyiért fogja reklámozni a divatdiktátor alsóneműit. A kampány jövőre kezdődik.

A hároméves megállapodásnak köszönhetően a Los Angeles Galaxy brit sztárja jogdíjakat is kap - ez példa nélkülinek számít a sportolók reklámszerződéseit illetően. Így Beckham még jó ideig biztosan a világ legjobban kereső focistája marad.

A szerződés személyesen Giorgio Armani hagyta jóvá. A 73 éves olasz divatdiktátor jó barátságot kötött David és Victoria Beckhammel, többször is együtt vacsorázott a házaspárral, mióta azok Madridból Los Angelesbe költöztek.

Egy jól értesült forrás szerint a személyes kapcsolat miatt döntött Armani Beckham mellett. "Giorgio azonban jó üzletet is lát ebben - kevés ember személyes népszerűsége olyan nagy a világon, mint Davidé" - tette hozzá a név nélkül nyilatkozó forrás.

A szerződés éppen jókor jött a focistának, akinek az év végén jár le a megállapodása a Vodafone-nal és a Gilette-tel. Ráadásul már második éve csökken a sztár bevétele: tavaly 28 százalékkal kevesebbet, "mindössze" 1,1 millió fontot keresett.

Azért így sem panaszkodhat: változatlanul reklámozza az Adidast, a Pepsit, a Motorolát és a Cotyt, amely nemrégiben dobta piacra női és férfi illatban új parfümjét. Emellett heti félmillió fontot kap a Galaxytól is, bár sorozatos sérülései miatt nem játszott túl sokat - és akkor sem tudta hozni régi formáját.

Az alsóneműreklámok egy jól értesült forrás szerint "ízlésesek és szexik" lesznek, a felvételeket pénteken már el is készítette Los Angelesben Mert Alas és Marcus Piggott.