eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Az Arsenal-sztár eltitkolt tragédiája

Egy három évvel ezelőtti halálos baleset emlékével kell együtt élnie Alexander Hlebnek, az Arsenal fehérorosz középpályásnak. A bíróság szerint a játékos vétlen volt az ütközésben, amelyben meghalt egy fiatal férfi.

A válogatott labdarúgó 2004. december 29-én egy gyorsforgalmi úton haladt Minszk közelében, amikor autójába nagy sebességgel belerohant egy BMW.

Az Audi A8-as méreteinek és légzsákjainak köszönhetően Alexander Hlebnek nem esett baja, a BMW-t vezető férfi azonban kómába esett, utasa, a 29 éves Dmitrij Komar pedig életét vesztette. Utóbbi 25 éves barátnője - aki könnyebb sérülésekkel megúszta az ütközést - azóta egyedül neveli jelenleg ötéves kisfiukat. A hírek szerint Alexander Hleb a tragédia után anyagilag segített az özvegyen.

A játékos elmondta: szerencsésnek érzi magát, hogy életben maradt, hirtelen tíz évvel lett öregebb, elkezdett templomba járni, pedig korábban azt sem tudta, mit csinálnak odabent.

"Teljesen megváltozott az élethez való hozzáállásom. Megértettem, hogy az élet milyen törékeny,  végtelenül bonyolult és megjósolhatatlan dolog" - fogalmazott a focista.

A vétkes sofőrt, Jurij Alsevszkijt négy év felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság, és öt évre eltiltotta a vezetéstől.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×