Sokkoló dolgot tettek Michael Jackson fejével - nézze meg!

Infostart
2007. november 10. 20:30
Meglepően jó állapotban van Michael Jackson azokon a közelmúltban készült fényképeken, melyek az egyik amerikai magazinban jelentek meg a 49 éves énekesről. Most azonban kiderült: a képeket erősen átalakítottak, a valóság jóval kiábrándítóbb...

Ismét címlapra került Michael Jackson, akit ezúttal az Ebony magazin címlapján láthatnak az olvasók. A kép (melyet ide kattintva Ön is megnézhet) alighanem sokakat meglepett, hiszen azon a 49 éves énekes kimondottan jól néz ki.

Kiderült azonban, hogy az eredeti fotókhoz finoman szólva is hozzányúltak a szerkesztők, azaz digitálisan eltüntették a hírhedten sok plasztikai műtéten és bőrkifehérítő beavatkozáson átesett sztár arcáról az árulkodó nyomokat.

A turpisságra akkor derült fény, amikor a héten Michael Jackson részt vett egy ismerőse születésnapi buliján, ahol képek is készültek róla. A fotókon az énekes sápadt, fáradt és messze nem az a fiatalos férfi, akit a magazinban láthatnak.

Michael Jackson folyamatosan cáfolja, hogy bőre külső beavatkozás miatt fehéredik ki, azt állítva, hogy az egy ritka betegség következménye.

Michael Jackson egyébként tíz év hallgatást tört meg, amikor interjút adott az elsősorban az afro-amerikai közönséget célzó Ebony magazinnak.