"Más férfitől várt gyereket a feleségem, amikor beleszerettem"

Infostart
2007. november 10. 08:29
Különös körülmények között szeretett bele feleségébe Seal. Az énekes 2004-ben találkozott a szupermodell Heidi Klummal, amikor a nő éppen előző partnere, az olasz Flavio Briatore gyermekét várta.

Nem akármilyen történet Seal és Heidi Klum szerelme. Az énekes és a szupermodell 2004-ben találkoztak először, amikor a modell éppen előző partnere, a Forma-1-es mogul Flavio Briatore gyermekét várta.

Ez azonban furcsa módon nem tántorította el Sealt, éppen ellenkezőleg: "Első találkozásunk után egy ideig nem láttam, mivel mind a ketten dolgoztunk. Amikor legközelebb találkoztunk, már pocakja volt. Azt mondtam: 'Hú, te tényleg gyermeket vársz!' Ez volt az a pillanat, amikor beleszerettem, mind Heidibe, mind a gyerekbe" - emlékezett vissza az énekes a legfontosabb pillanatra.

"Egészen addig a baba nem tűnt valódinak, de amikor így láttam Heidit, minden értelmet nyert. Igazán nem volt nagy lépés számomra" - mondta Seal.

A végül Helene névre keresztelt kislány 2004 májusában született meg. Heidi Klum és Seal egy évvel később házasodtak össze, azóta pedig már két fiuk is született, Henry és Johan.