Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Eddig nem látott szívszorító képek John Lennon utolsó napjairól

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A napokban jelenik meg Allan Tannenbaum fotóművész új könyve, mely a legendás zenész, John Lennon és felesége New York-i életéről készített képeket tartalmazza. A John és Yoko: egy New York-i szerelmi történet című könyvben igazi ritkaságokat láthatnak az érdeklődők.

Több napot töltött együtt John Lennonnal és feleségével, Yoko Onóval New Yorkban Allan Tannenbaum fotóművész 1980 novemberében, alig egy hónappal az egykori Beatle halála előtt.

John Lennon és Yoko Ono öt évnyi elzárkózás után ekkortájt léptek ismét a nyilvánosság elé, elkészítve a Double Fantasy című lemezt. Allan Tannenbaum új könyve ebből az időszakból tartalmaz számtalan, eddig nem látott fényképet, melyeket Ön is megtekinthet, ha ide kattint!

Yoko Ono nemrég egy interjúban egyébként azt mondta: John Lennon életébe került, hogy látni akarta a kisfiát, ezért hazasietett a stúdióból ahelyett, hogy elment volna egy étterembe vacsorázni.

Az 1980. december 8-ai gyilkosságról még ma is gyakran kérdezik az asszonyt, aki elmondta: az javasolta John Lennonnak, egyenek valamit, mielőtt hazamennek. Õ azonban még ébren szerette volna látni a kisfiát, Seant, ezért a stúdióból egyenesen hazamentek.

"Az utolsó, amit mondott, az volt, hogy látni szeretném Seant" - emlékezett vissza Yoko Ono, aki elmondta azt is, hogy azon a végzetes éjszakán képtelen volt elmondani a gyermeküknek, mi történt az apjával a Dakota ház előtt.