Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Teljesen kiborult Nicole Kidman: "hatalmas fájdalom"

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Még mindig képtelen megnyugodni Nicole Kidman, aki szerint teljesen félrevezetőek azok a sajtóhírek, melyek szerint házasságuk idején elveszítette volna Tom Cruise gyermekét. Az ausztrál színésznő szerint erről szó sem volt, hiszen méhen kívüli terhessége volt.

Október elején bejárta a világsajtót az a hír, mely szerint Nicole Kidman házasságuk során egyszer gyermeket várt Tom Cruise-tól, ám elvetélt. A házaspár a vetélés után annyira csalódott volt, és annyira szerettek volna gyermeket, hogy nem vártak sokáig: két év múlva örökbe fogadtak egyet.

A színésznő a Vanity Fair magazinnak akkor elmesélte azt is, hogy annak idején nagyon nagy traumaként élték meg a magzat elvesztését, ezért döntöttek Tom Cruise az örökbefogadás mellett. Az egykori házaspárnak két nevelt lánya van, a 14 éves Bella és a 12 éves Connor.

Nicole Kidman most egy újabb interjúban azt mondta: mélyen felháborítják a vetélésről szóló cikkek, hiszen egyáltalán nem erről volt szó, hanem méhen kívüli terhességről.

"Hatalmas hír volt a terhességem nekünk, ám aztán nem sikerült...Hatalmas fájdalom volt ez nekem" - mondta az ausztrál színésznő, aki jelenleg a country-zenész Keith Urban felesége.

"Lesz, ami lesz. Isten kezében vagyunk" - válaszolta arra a kérdésre, hogy 40 évesen megpróbálkozik-e még egyszer teherbe esni.