eur:
394.23
usd:
370.32
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Botrányos sztárválás: több milliárd a tét

Nehéz napokat él át az amerikai kosárlabdázás egyik legnagyobb sztárja, Shaquille O'Neal. A Miami Heat játékosa ugyanis válik feleségétől, ráadásul nem a legszebb körülmények között: jelenleg ott tartanak, hogy bírósági végzéssel próbálnak kutakodni egymás pénztárcájában.

Az amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) utóbbi évtizedének egyik legnagyobb csillaga Shaquille O'Neal nehéz időszakon megy keresztül, hiszen válik feleségétől, négy gyermekük anyjától.

A sportoló és felesége, Shaunie Nelson ötéves házassága idén év elején ment véglegesen tönkre. A Miami Heat kosarasa szeptemberben keresetet nyújtott be Floridában, azzal vádolva feleségét, hogy eltitkolja előtte anyagi helyzetét, "különös tekintettel egyes, kizárólag az ő, vagy más személyek nevén lévő ingatlanokra".

Természetesen a feleség sem hagyta annyiban a dolgot és ellenkeresetet nyújtott be, melyben elsősorban férje NBA-szerződésének részleteire kíváncsi. Nem is csoda, hiszen a hírek szerint Shaquille O'Nealt 100 millió dolláros (17,5 milliárd forintos) kontraktus köti jelenlegi csapatához.

A házaspárnak négy közös gyermeke van: Shareef hét, Amirah öt, Shaqir négy, Me'Arah pedig egy éves.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×