eur:
392.69
usd:
366.2
bux:
66815.95
2024. április 25. csütörtök Márk

Drámai képriport a gyermekhalállal végződött tordasi lakástűzről

Egy gyermek veszítette életét abban a tűzben, amely a Fejér megyei Tordason egy családi házban ütött ki - mondta az InfoRádióban az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

Kedd kora este eloltották a tüzet a Fejér megyei Tordason, ahol egy családi ház gyulladt ki. A tűzoltók egy kétéves gyermek holttestét találtak meg, másik gyermeküket a szülőknek sikerült kimenteniük.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az InfoRádióban elmondta: a gyermek holttestét a házban találták meg. A tűzoltók négy gépjárművel vonultak a helyszínre.

A Fejér megyei katasztrófavédelem igazgatója, Mihályi János a távirati irodával közölte: a kisebb gyerek felkutatására keresőkutyát kértek a tűzoltók, de mire az megérkezett, megtalálták a kétéves kisgyermek holttestét.

A tűz oltásában a váli, az érdi és a fővárosi tűzoltók vettek részt. Az épületnek leégett a tetőszerkezete, s beszakadt a födéme is.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×