eur:
393.94
usd:
367.76
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Tehervonattal ütközött egy teherautó Pestszentlőrincen - késnek a vonatok

Egy sódert szállító teherautónak ütközött neki egy tehervonat a pestszentlőrinci állomáson péntek délelőtt, a balesetben nem sérült meg senki.

Mintegy 20 vonat torlódott fel, ezért a Budapest-Cegléd, illetve a Budapest-Nyíregyháza között utazóknak 30-40 perces késésekre kell számítaniuk, várhatóan 13.00 óráig - közölte a MÁV szóvivője.

A teherautó az állomás vágányhálózatának felújításában vett részt, a sínek között közlekedett, így ütközött neki a tehervonat mozdonyának - ismertette a baleset részleteit Kavalecz Imre.

Hozzátette: a helyszínelés után a tehervonat folytatta útját, mivel nem keletkezett komoly kár a mozdonyban, de a vonatok feltorlódása miatt a Budapest-Cegléd és a Budapest-Nyíregyháza vonalon egyelőre késnek a vonatok.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×