eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Szenzáció: Amy Winehouse dalra fakad az MTV-n!

Az MTV bejelentette, hogy Amy Winehouse is fellép a zenetelevízió csütörtök esti európai zenei díjkiosztóján. Az utolsó percekben lemondott fellépésekről (is...) hírhedtté vált énekesnő többek között a hasonlóan botrányos életvitelű Pete Doherty együttesével, a Babyshambles-szel szerepel majd egy színpadon.

Az utolsó pillanatban sikerült meggyőznie az MTV zenecsatornának Amy Winehouse-t, hogy lépjen fel a csütörtök esti Europe Music Awards díjkiosztón. A televízió közleménye szerint fantasztikusan boldogok, hogy sikerült a rendkívül tehetséges, ámde botrányos életvitelű énekesnőt megszerezni.

Már ha Amy Winehouse egyáltalán megjelenik...Az énekesnő ugyanis híres az utolsó pillanatban lemondott koncertekről. Ha valóban ott lesz, akkor a Babyshambles, a Foo Fighters, Avril Lavigne, Nicole Scheringer és mások társaságában szórakoztathatja a nagyérdeműt.

Amy Winehouse-t egyébként jelölték is, a Leginkább rabul ejtő dal és lemez kategóriákban. Előbbi esetben komoly versenyre számíthat, hiszen a további jelöltek Nelly Furtado, Beyonce és Rihanna.

A legtöbb jelölést (négyet) egyébként Justin Timberlake mondhatja magáénak, legnagyobb ellenfelei az Arctic Monkeys és a Muse lehetnek.

Az idei műsor házigazdája a rapper Snoop Dogg.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×