Britney Spears teljesen kitárulkozott - videó

Infostart
2007. november 1. 20:18
Britney Spears visszavág: a napokban új lemezzel jelentkezett énekesnő szerint az emberek igazságtalanul bánnak vele, a média pedig rendkívül elfogultan tudósít a volt férjével, Kevin Federline-nal folyó gyermek elhelyezési per kapcsán.

Blackout a címe Britney Spears legújabb lemezének, amely alighanem az egyik utolsó esélye a volt pophercegnőnek karrierje újraélesztésére. Az utóbbi bő egy évben csupán botrányaival figyelmet keltő énekesnő rendkívül nehéz időszakot él át, ám ő ezért nem csupán önmagát okolja.

Az elmúlt egy hónapban Britney Spears elveszítette két gyermeke felügyeleti jogát, a bíróság kábítószertesztekre ítélte és többször is szembekerült a törvénnyel.

Az énekesnő ennek ellenére egy reggeli rádiós műsorban elsősorban az embereket okolta a róla kialakult képért.

"Az emberek azt mondhatnak és tehetnek, ami az eszükbe jut. Nagyon szomorú, hogy az emberek...hogy a világ milyen kegyetlen tud lenni. De végül az a fontos, hogy a szíved mélyén tud, megteszed, ami tőled telik" - mondta Britney Spears.

A 26 éves énekesnő állítja, minden ellenkező híreszteléssel szemben legjobb tudása szerint próbálja meg felnevelni két fiát, Seant és Jaydent.

Britney Spears egyébként az elmúlt napokban új lemezét, a Blackout-ot próbálja meg népszerűsíteni, amire szüksége is van, hiszen több helyen is azt lehetett olvasni, hogy ez lehet az utolsó esélye karrierje megmentésére.

A nagylemez Gimme More című dalát mindesetre sokat játsszák a televíziók, rádiók és az interneten is sokan érdeklődnek iránta.

Britney Spears azonban azt is elárulta, hogy az ő kedvenc száma az albumról a Heaven on Earth. "Szerintem király dal. Kicsit különbözik a többitől" - fogalmazott.