Átlátszó ruhában parádézott Nicole Kidman - nézze meg Ön is!

Infostart
2007. október 30. 08:46
Hatalmas sikert aratott Nicole Kidman Sydneyben, amikor egy díjkiosztó előtt fekete ruhájában végigvonult a vörös szőnyegen. A színésznő nem igazán értette az ováció okát, egészen addig, amíg szóvivője oda nem rohant hozzá és fel nem adott rá egy kabátot.

Amikor hotelszobájában kiválasztotta aznapi ruháját, aligha gondolta Nicole Kidman, hogy mekkora sikert arat majd vele. Az ausztrál színésznő Sydneyben férjével együtt egy zenei díjkiosztón vett részt és hatalmas sikert aratott a vörös szőnyeg körül összegyűlt rajongók előtt.

Nicole Kidman természetesen örült a rajongásnak, bár nem igazán értette az ováció okát - egészen addig, amíg szóvivője oda nem lépett hozzá és rá nem adott egy fekete kabátot. Ha kíváncsi a képekre, ide kattintva megnézheti azokat!

Ekkor esett le a színésznőnek, hogy a napfényben a szállodában még teljesen normálisnak látszó ruhája szinte teljesen átlátszóvá vált, ami komoly sikert aratott az összegyűlt nézők körében.

Az ausztrál lemezszövetség éves díjkiosztóján egyébként az év country lemeze díjat éppen Nicole Kidman férje, Keith Urban albuma nyerte el. A zenész feleségének ajánlotta a lemezt: "Õ inspirálta az albumot. Õ uralkodik a legtöbb dalban" - fogalmazott.

A pár házassága ennek ellenére nem felhőtlen, legutóbb például Nicole Kidman azt nyilatkozta, hogy bár nagyon szerelmes férjébe, nem nevezné boldognak kapcsolatukat.