Lángol az M3-mas, több halott is van

Infostart
2007. október 29. 15:28
Kigyulladt egy parafint szállító tartálykocsi az M3-mas autópálya 110-es kilométerénél a Miskolc felé tartó oldalon - mondta el az InfoRádióban a Heves megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Magyar Attila. A balesetnek három halálos áldozata van a balesetnek.

Kigyulladt egy tartálykocsi az M3-as autópálya 110-es kilométerszelvényében Füzesabony és Mezőkövesd között, a Miskolc felé vezető oldalon - mondta el az InfoRádióban a Heves megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Magyar Attila közölte: a baleset miatt az M3-as autópályát mindkét oldalon teljes egészében lezárták. A parafint szállító tartálykocsi azután kapott lángra, hogy összeütközött egy másik teherautóval, majd két személygépkocsi is belerohant a teherutókba.

Magyar Attila hangsúlyozta: az úttestre folyt parafinolaj meggyulladt, a robbanásveszélyt elhárították. Hozzátette, hogy a levegőbe került égéstermékek nem veszélyeztetik a lakosságot.

A helyszínre nagy erőkkel vonultak ki az egri, mezőkövesdi, miskolci és a hevesi tűzoltók. A gyors beavatkozásnak köszönhetően sikerült elkerülni a vegyi anyag berobbanását.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Magyar Attila, a Heves megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivõje
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást