Kiborult Pavarotti özvegye: "Meg tudom védeni magam!"

Infostart
2007. október 28. 19:40
Megszólalt Luciano Pavarotti özvegye, akit a tenor szeptember eleji halála óta rengeteg támadás ért az olasz és a nemzetközi sajtóban is. Nicoletta Mantovani pletykának nevezte a pénzügyi és családi problémákkal kapcsolatos híreszteléseket.

"Itt vagyok és meg tudom védeni magam. Luciano viszont már nem, Alice pedig csak egy négyéves kislány" - fakadt ki az olasz közszolgálati televíziónak adott interjúban Luciano Pavarotti özvegye.

Nicoletta Mantovani tagadta, hogy a 71 éves korában elhunyt  világhírű tenor után rengeteg adósság maradt volna, miként azt is, hogy rossz lenne a viszony közte, és Luciano Pavarotti első házasságában született három felnőtt lánya között.

Az olasz média többször is részletesen taglalta, hogy a tenor után 12,6 millió fontnyi (4,5 milliárd forintnyi) adósság maradt, miként azt is, hogy a pár házassága nem sokkal Luciano Pavarotti halála előtt már széthullóban volt.

"Luciano olyan ember volt, aki mindenre figyelt - minden értelemben... ami azt is jelenti, hogy családja minden tagjára elegendő pénzt hagyott. Lányai és köztem nincs ellenségeskedés. A sajtó és a televízió próbálja megrontani kapcsolatunkat" - mondta a 37 éves Nicoletta Mantovani.

Az asszony az interjúban elismerte, hogy a szklerózis multiplex nevű betegségben szenved, de mint mondta, ez már 13 éve tart és egyáltalán nincs miért szégyenkeznie miatta.