Borzalmas titkok Britney Spears életéből

Infostart
2007. október 28. 21:07
Saját bevallása szerint állandó rettegésben él Kevin Federline, aki attól tart, hogy volt felesége, Britney Spears öngyilkos lesz és megöli gyermekeiket is. A férfi szerint a kábítószerfüggő énekes hangulatváltozásai olyan méreteket öltöttek, hogy már ön- és közveszélyesnek számít.

A szintén nem szűzies életmódjáról ismert Kevin Federline attól fél, hogy volt felesége, és gyermekeik anyja, Britney Spears egy nap megöli magát és a gyerekeket.

"Minden kapcsolatát elveszítette a valósággal, pokollá teszi a gyerekek életét. Hangulatváltozásai annyira szélsőségesek, hogy állandóan attól rettegek: egy nap megszólal a telefon, és közlik, hogy megölte magát" - nyilatkozta Kevin Federline.

A férfi - aki jelenleg is harcol a gyerekek elhelyezési jogáért - azt mondja: azért nem hagyhatja volt feleségénél a két kisfiút, mert úgy véli: Britney Spears képes lenne kárt tenni bennük.

"Együtt éltem vele, és tudom, hogy a tabletták és az ital hatására bármire képes" - mondta Kevin Federline, aki válásuk óta eddig nyilvánosan még nem szólalt meg Britney Spears-szel kapcsolatban.

A férfi szerint az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor észrevette, hogy felesége vodkát és kólát vedelve mászkál a házban, majd szoptatni kezdi a kisebbik gyermeket.

"Szinte a falhoz vert a látvány. Üvölteni kezdtem vele: 'Ha valóban piálni akarsz, akkor a babának üvegből add a tejet, ne szoptasd!' Megrémültem, hogy megmérgezi a fiamat, de nem hallgatott rám. Soha nem hallgatott. Úgy kezelt, mintha az egyik alkalmazottja lennék, akik mindenre csak bólogattak" - mesélte Kevin Federline.

"Két héttel az eset után Britney beadta a válókeresetet. Én is a hírekből értesültem róla a rádióból. Úgy éreztem, csak a szoptatásos incidens miatt próbál megleckéztetni. De amikor felhívtam, ismét üvöltözni kezdett velem: 'Senki vagy nélkülem' - kiabálta" - emlékezett vissza a férfi, aki saját bevallása szerint soha nem akart elválni, de már nem volt más lehetősége.

Kevin Federline arról is beszélt, hogy többször előfordult: Britney Spears a vízzel teli medence mellett felügyelet nélkül hagyta az egy- és kétéves kisfiúkat, vagy nem kötötte be őket az autóban.