"Fontos volt, hogy levetkőzzem a filmben"

Infostart
2007. október 25. 05:10
Natalie Portman indokoltnak tartja, hogy levetkőzött legújabb filmjében, a Hotel Chevalierben. A színésznő korábban jóval szégyenlősebb volt, előfordult, hogy kivágatta a filmből a már felvett meztelen jelenetet.

Helyesnek érzi Natalie Portman, hogy levetkőzött legújabb filmjében. A színésznő korábban a Közelebb című filmből kivágatta Mike Nichols rendezővel a meztelen jeleneteket, míg a Goya kísértetei cím moziban testdublőrt alkalmaztak.

A Hotel Chevalier esetében azonban a színésznő indokoltnak tartotta a meztelenséget. "Pontosan nem is tudom, miért. Néha az ember felállít magának szabályokat, melyeknek aztán néha az a sorsuk, hogy ne tartsa be őket. Ki kell próbálni dolgokat és megvizsgálni, mi működik és mi nem. Ez most helyes döntésnek tűnik" - indokolt a színésznő.

Az Oscar-díjra is jelölt Natalie Portman azt is elmesélte, hogy ő kérlelte Wes Anderson rendezőt, hogy együtt dolgozhassanak.

"Könyörögtem Wesnek, hogy dolgozzon velem és mutassa meg a forgatókönyvet. Imádtam. Neki van a legjobb ízlése" - mesélte a színésznő.