A filmvásznon is McCartney orra alá törne borsot felesége

Infostart
2007. október 24. 05:00
Heather Mills azt szeretné, ha életét Hollywoodban vászonra vinnék. Paul McCartney ex-feleségének tervei szerint az Oscar-díjas színésznő, Reese Witherspoon lenne a leghitelesebb ember arra, hogy megjelenítse az életét.

A film egy tragikus sorsú modell küzdelmét mutatná be. Egy csinos fiatal lányét, akinek azonban megtörik a karrierje, mert elveszti az egyik lábát. Egy nőét, aki rengeteg nehézségen megy keresztül, mire hozzámegy az ő "hercegéhez".

A történet legérdekesebb részei azonban azok a jelenetek lennének, amelyek a férj és a feleség között zajlanak a zárt ajtók mögött.

A modell korábban Heather Locklearra bízta volna a szerepet, később azonban úgy döntött: jobb, ha egy olyan ember alakítja a főszerepet, aki napjaink népszerű színésze. Paul McCartney szerepét azonban egy ismeretlen színészre bízná.

Minderről nem sokkal azután számolt be a nemzetközi sajtó, hogy sok lap kitálalta: Mills ultimátumot adott válófélben lévő férjének. Az asszony azt követeli, hogy a zenész kösse meg vele az 50 millió fontos válási egyezséget, különben bíróság elé viszi az ügyüket.