Nyolc helyszín, hét időpont - a sztárénekes titokban akar nősülni

Infostart
2007. október 22. 09:40
Nyolc különböző helyszínt és hét lehetséges időpontot adott meg Liam Gallagher, hogy összezavarja a sajtót. Az Oasis sztárja ugyanis mindenképpen titokban akarja feleségül venni barátnőjét, Nicole Appletont.

A pár ugyan hivatalosan is meghirdette az esküvőt, de állítólag még a barátaiknak és a családjuknak sem árulták el, hogy pontosan mikor és hol mondják ki egymásnak a boldogító igent.

"Szerintük abszolút magánügy az esküvőjük. Nem akarnak fotósokat, ezért több házasságkötő teremben és több időpontra is bejelentkeztek, hogy összezavarják a paparazzókat" - árulta el név nélkül egy jól értesült forrás.

Csak egy dolog biztos: hogy az esküvőt jövő szombat előtt biztosan nem tartják meg - ez ugyanis az első "hivatalos" dátum.

Az anyakönyvi hivatalok nem adhatnak felvilágosítást idegeneknek, Liam Gallagher pedig minden újságírói kérdést elhárított. Az énekes egyébként egyszer már volt nős: első feleségét, Patsy Kensitet 1997. áprilisában vette el, a házasság mindössze három évig tartott.

Nicole Appletonnal, az All Saints szőke énekesnőjével 2000 óta él együtt. Nicole már egy éve bejelentette, hogy Liam megkérte a kezét; akkor úgy volt, hogy 2006. október 30-án tartják meg az esküvőt. "Mindenképpen összeházasodunk majd, néha már most is férjemnek hívom Liamet" - nyilatkozta egy éve az énekesnő a The Sun című brit bulvárlapnak.