Rendőrök hallgatták ki a sztárénekesnőt

Infostart
2007. október 19. 20:23
Norvégiában a rendőrök kihallgatták Amy Winehouse-t. A drogproblémákkal küszködő énekesnőt nem sokkal Bergenbe érkezése után felkeresték a nyomozók, és arra kérték: fáradjon be velük a rendőrségre.

A 24 éves sztárt nem sokkal azután vitték el a rendőrök, hogy bejelentkezett a város egyik szállodájába. Éppen, hogy megérkezett Dániából, európai turnéja előző állomásáról, máris megjelent nála egy rendőr, és arra kérte, hogy fáradjon be az őrsre.

Mindez annyira gyorsan történt, hogy Amy környezetében senki sem tudta, mi történt pontosan.

A rendőrök arról nem számoltak be, hogy miért hallgatták ki az énekesnőt, sokan azonban úgy vélik: valószínűleg az ügy a kábítószerrel függ össze. Ez egyáltalán nem lenne meglepő, az énekesnő már többször vonult be elvonókúrára, és hónapok óta csak a botrányairól lehet hallani.

Az énekesnő kedden lépett fel először azóta, hogy augusztusban kábítószer-túladagolás miatt bevitték a kórházba, berlini koncertje azonban messze nem volt tökéletes. Amy szó szerint feltántorgott a színpadra, és több szám szövegét is elfelejtette, néhány dal erejéig azonban már ismét bizonyítani tudta, miért tartják generációja egyik legkiemelkedőbb tehetségének.