A nagy szexfelmérés - íme az eredmények!

Infostart
2007. október 11. 05:02
Ha szexről van szó, a britek a legkevésbé aktívak - derül ki a Durex felméréséből, amelyben 26 országból több mint 26 ezer ember vett részt.

A brit válaszadók mindössze 63 százaléka állította, hogy hetente vesz részt szexuális aktusban, ezzel az eredménnyel pedig jócskán lemaradt a listavezető, 89 százalékos Görögországtól.

A helyzet a brithez képest még Oroszországban is sokkal jobb (83 százalék), de előttük végeztek többek között a németek (75), az osztrákok (73) és a hollandok (69) is.

Nem elég, hogy a britek az európai sereghajtók, aktivitásuk még a 67 százalékos világátlagot sem éri el - derül ki a Durex óvszergyártó Nemzetközi Szexuális Egészség Kutatásából.

A görögök vezetnek elégedettség tekintetében is Európában: 47 százalékuk állítja, hogy éppen annyit szexel, amennyit szeretne. A britek ebben a kategóriában sem "vitézkednek": mindössze 33 százalékuk véli úgy, hogy éppen elég neki, ahányszor csinálja.

A felmérés abszolút "győztesei" a nigériaiak: 58 százalékuk állítja, hogy elégedett a mennyiséggel, 78 százalékuk pedig kijelenti: izgalmasak is az aktusok.

Ugyancsak Nigériáé az arany, ha a szexszel töltött idő hosszát figyeljük. Az átlag 24 perc, 30 százalékkal több, mint világszerte, és csaknem kétszer annyi, mint Indiában.

Visszatérve a britekre: tartózkodóak is. Európában ők azok, akik a legkevésbé hajlamosak elmondani partnerüknek, hogy mi indítja be őket valójában.

A szigetország lakói egyetlen kategóriában végeztek "előkelő" helyen: egyedül Ausztrália előzi meg őket, ha a "csináld magadról" van szó.

Az is kiderült, hogy a brazilok a legszorgalmasabbak az ágyban: 11 százalékuk állította, hogy napjában többször is szexel.