Monacóba költözik a Forma-1 sztárja

Infostart
2007. október 8. 06:10
Egy hálószobás surrey-i otthonából egy tízmillió fontot (3,6 milliárd forintot) érő monacói otthonba költözik Lewis Hamilton, a Forma-1 brit sztárja. A 22 éves versenyző Svájc helyett választotta a tengerparti adóparadicsomot.

Stephane Carinni monacói ingatlanügynök szerint Hamilton már legalább fél éve fontolgatja, hogy az apró hercegségbe költözik. "Amikor májusban itt járt, elárulta, hogy egy 4-5 millió fontos ingatlant szeretne vásárolni. Ennyiből Monacóban meglehetősen szerény lakást lehet kapni" - árulta el az ügynök.

Azóta azonban nagyon jól megy Hamilton szekere, így megduplázta azt a pénzt, amelyet az új lakásra fordítana.

Hamilton választása valószínűleg Fontvieille-re esik; itt ugyanis ismerősök közelében élhet. Itt van ingatlana David Coulthardnak - aki egyben a Columbus Hotel tulajdonosa is - valamint Nico Rosbergnek.

Az ifjú brit sztár a Seaside Plazában nézett ki magának egy lakást; a négy hálószobás ingatlanból fantasztikus kilátás nyílik a Földközi-tengerre. Itt nyugodtan elbújhat a világ szeme elől valamelyik hölgyismerősével, akikből mostanában elég sok akad. A hongkongi Jodi Mával való viszonya követhetetlen, de összehozták már Natasha Bedingfield popsztárral és egy szaúd-arábiai milliárdos lányával, Sara Ojjehhel is.