Szerelmi bánatában öngyilkosságot kísérelt meg a botrányhős énekes

Infostart
2007. október 7. 20:25
Öngyilkosságot kísérelt meg a rehabilitációs intézetben Pete Doherty, amikor megtudta, hogy egykori szerelmének, Kate Mossnak új barátja van. Most már azonban kijött a kábítószer elvonóról, és állítólag jól van.

A féltékenységtől félőrült botrányhős zenész egy egész doboz gyógyszert vett be, de a klinika dolgozói még idejében észrevették, hogy baj van, és megmentették az életét. "Pete-et mélyen érintette, hogy Kate már a nyilvánosság előtt is vállalja új szerelmét" - mondta az esetről az énekes egyik barátja, aki azt is elárulta, hogy Doherty-enk fogalma sem volt arról, milyen gyógyszert vesz be, de úgy gondolta, nincs értelme tovább élnie Kate nélkül.

Doherty egyébként a múlt héten elhagyta a klinikát - és immár hat hete tiszta, vagyis nem szedett semmilyen kábítószert.

A 33 éves szupermodell már hetek óta a 39 éves énekessel, Jamie Hince-szel randevúzik. Ráadásul folyamatosan hívogatta Pete-et a klinikán. Aggódott ugyanis volt szerelme egészségéért, de amikor Pete az új kapcsolatáról faggatta, kitérő válaszokat adott.

A Babyshambles frontembere azonban a barátai szerint már túljutott a dolgon. "Befejezte az elvonókúrát, és boldog. Igyekszik távol tartani magát a drogoktól. Remélem, Kate is távol tartja majd magát tőle, mert Pete a rögeszméjévé vált" - vélekedett a zenész barátja, Johnny "Haedlock" Jeannevol.