Paul McCartney szomszédjába költözhet különélő felesége

Infostart
2007. október 4. 20:20
Abban az utcában keres lakást Heather Mills, ahol volt férje, Paul McCartney is lakik.

Paul McCartney kicserélte a zárakat, amikor Heather Mills elköltözött közös otthonukból. Ennek ellenére a 39 éves nő szinte a zenész szomszédságába akar költözni.

A volt modell már másodszor nézett meg egy 16 millió fontra (5,7 milliárd forintra) taksált négy hálószobás házat, ami szinte a szomszédságában van annak a villának, ahol férjével, Paul McCartney-val éltek négy évig.

Az egykori Beatles-tag volt felesége egy ingatlanügynök társaságában tekintette meg a házat, ám szóvivője később azt mondta, hogy valaki megbízásából nézte meg az elegáns és remekült felszerelt luxusvillát.

Az egykori modell egy ismerőse szerint rendeződni látszik a viszony Heather Mills és Paul McCartney között. "Szinte alig van feszültség köztük, a viszonyuk barátságosabb, mint mostanában bármikor."

Heather Mills 70 millió fontot követelt a zenészsz 825 milliósra becsült vagyonából. Ez az összeg úgy jön ki, hogy a válás után 15 millió fontot kap a volt modell, továbbá évente 3,5 milliót mindaddig, amíg közös gyermekük, a jelenleg hároméves Beatrice be nem tölti a 18. évét.