Leszbikus viszony a kislány és edzője között, az anya asszisztálásával

Infostart
2007. október 2. 21:25
Nem tett semmit egy 13 éves angol tenisztehetség anyja, miután orális szexen kapta lányát és annak edzőnőjét, csak tíz hónappal később, amikor a gyerek eredményei romlani kezdtek - hangzott el egy liverpooli bírósági meghallgatáson.

Az ügyész szerint a lány és 29 éves edzője, Claire Lyte között 2005 májusában alakult ki a szexuális kapcsolat, amikor utóbbi megfogta tanítványa kezét és megcsókolta, az orális szex előjátékaként.

A teniszakadémián felfigyeltek a szoros kapcsolatra, igaz, nem volt nehéz: a korábban az év ifjúsági edzőjének megválasztott tréner időnként tanítványa több ruhadarabját is felvette, és az övéhez hasonló frizurát csináltatott magának.

Egy szemtanú azt is megfigyelte, hogy egyszerre vannak egy vécéfülkében, ezt követően Claire Lyte-ot többször is figyelmeztették, és fegyelmi eljárást is kezdeményeztek vele szemben az akadémián.

A lány anyja 2005 októberében - miután a vártnál jóval hamarabb ment haza egy partiról - benyitott gyereke hálószobájába, ahol azt látta, hogy lánya és annak edzője orálisan elégíti ki egymást.

A lebukást heves veszekedés követte, de az anya végül úgy döntött, hogy nem tesz panaszt a tréner ellen, így továbbra is Claire Lyte készítette fel a lányt a versenyekre; tíz hónappal később, tavaly nyáron azonban a rendőrséghez fordult.

"Túl kicsi, túl fiatal"

A lépés előzménye, hogy a lány csalódást keltően szerepelt egy versenyen, edzője pedig megkérdőjelezte elszántságát és akaratát.

Az ügy így került a bíróság elé, ahol az ügyész elmondta: a vonzalom kölcsönös volt, és a szexuális aktusokat is mindkét fél akarta, ezek azonban a lány életkora miatt törvénytelenek voltak.

A tárgyaláson bemutattak egy videofelvételt, amelyen a most 15 éves lány könnyek között azt mondja: tudta, hogy rossz, amit tesznek, de nem mert szólni senkinek.

"Nem kellett volna ezt tennie, túl kicsi, túl fiatal vagyok" - fogalmazott a kétségbeesett lány, edzőjére utalva.

Claire Lyte tagadja a vádakat, szerinte azok a csalódott anya agyszüleményei, aki nem képes feldolgozni, hogy lányából nem lesz profi játékos.