A Maffiózók sztárja hajlandó lenne republikánus jelöltre szavazni

Infostart
2007. október 2. 20:50
Republikánus elnökjelölt vacsoráján vett részt James Gandolfini, a Maffiózók sztárja. A színész nem sokáig bírt magával, még az előételt sem tették az asztalra, máris megjegyezte, hogy ennyi időt sosem töltött még el a konzervatív politika támogatói között.

A republikánusok lehetséges elnökjelöltje, John McCain vacsoráján vett részt a minap James Gandolfini. A színész nemrég dokumentumfilmet készített iraki veteránokról, amelyet az HBO vetített Alive Day Memories címmel A műsorban a közel-keleti országból visszatért, súlyosan sérült katonákkal készítenek interjúkat arról, hogyan látják a jövőjüket hazájukban.

John McCain, aki Vietnamban szolgált - ahonnan súlyos sérülésekkel, kínzások után tért vissza az Egyesült Államokba -, elmondta James Gandolfininek, mennyire értékeli, hogy elkészítette a filmet, míg a színész megköszönte a politikusnak és a többi veteránnak a hatalmas áldozatot, amit hazájukért hoztak.

Ám még mielőtt az előételt felszolgálták volna, James Gandolfini asztaltársaságához fordult és megjegyezte: "Ma este több időt töltöttem republikánusok között, mint eddig egész életemben". Ennek ellenére egy jól értesült forrás szerint John McCain olyan republikánus, akire a színész hajlandó lenne szavazni.

John McCain később, egy ebéd közben a Times című hetilap kiadójánál arról beszélt, mennyire gusztustalannak tartja, hogy a Columbia Egyetem, miközben a vezetés nem engedi, hogy a toborzók a campus területén belül keressenek a katonaság iránt érdeklődő fiatalokat, meghívta Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnököt, hogy beszédet tartson az intézményben.