Áll a bál: Victoria Beckham náci ruhában? - nézze meg!

Infostart
2007. szeptember 27. 05:50
Furcsa szerelésben jelent meg Victoria Beckham a Los Angeles-i reptéren: kabátja feltűnően hasonlított egy náci uniformisra.

Úgy tűnik, megirigyelte Tom Cruise jelmezét Victoria Beckham, aki egy, náci egyenruhára hasonlító kabátban hagyta el Los Angelest.

A felső arra a kabátra emlékeztet, amit a színész Valkyrie című, új filmje forgatásán viselt, ő alakítja ugyanis Claus Schenk Graf von Stauffenberget, a Wehrmacht-ezredest, aki merényletet kísérelt meg elkövetni Adolf Hitler ellen.

Mindkét kabát szürke, hasonlóan feszes szabású, négy zsebet varrtak rá, és viselőjük fekete övet is visel. (Nézze meg!)

Bukta bukta hátán


Victoriára nem járnak jó idők mostanában: hiába remélte, hogy karriere Hollywoodban újabb lökést kap, egyelőre elkerülik a felkérésel. "A dolgok nem egészen úgy mennek, ahogy tervezte" - mondta egy, a sztárhoz közelálló forrás.

"Victoria csak egy kis cameót kapott az Ugly Betty című sorozatban, holott sokkal nagyobb szerepet szeretett volna - vagy legalább egy főszerepet bármely műsorban" - tette hozzá David Beckham feleségének ismerőse, aki azt is elárulta, hogy még új barátnője, Katie Holmes is segített neki a színészmesterség elsajátításában, de még ez sem jelentett sokat.

Az egykori Posh Spice-nak eddig egyetlen reménye sem vált valóra. Bízott benne, hogy Larry King, a CNN veterán műsorvezetője felkéri, legyen egyik műsorának vendég-házigazdája, ahogy tette azt Paul McCartney válófélben lévő nejével, Heather Mills-szel, ez azonban elmaradt.

A legtúlértékeltebb sztár?

Azt is remélte, hogy a dokumentumfilmből, amelynek készítői megörökítették költözésüket Angliából az Egyesült Államokba, sorozatot készítenek majd, de ez sem jött be.

Aztán arról volt szó, hogy szerepelhet az amerikai Vogue magazin címlapján, de erről ma már szó sincsen.

Időközben az egyik New York-i magazin, a Radar szavazásra hívta olvasóit, akiknek azt kellett eldönteniük, ki a legtúlértékeltebb sztár. Beckhamék az első helyen végeztek. A kutatást a lap szerkesztői ezekkel a szavakkal zárták le: David Beckham egy túlfizetett focisztár, míg Victoria testrészek értelmetlen gyűjteménye.