Sztársegítséget kapott Britney Spears

Infostart
2007. szeptember 26. 20:20
Floridai otthonában ajánlott menedéket a magánélete talán legmélyebb válságával küszködő Britney Spearsnek az N'Sync énekese, Joey Fatone, aki karrierjük kezdetén az egyik legközelebbi barátja volt az énekesnőnek.

Meghívta floridai házába Britney Spearst az N'Sync énekese, Joey Fatone. A popsztár, aki évekkel ezelőtt az énekesnő egyik legközelebbi barátja volt, nemrég egy interjúban arról beszélt, hogy mennyire megrázta, amikor látta Britney Spears gyatra előadását az MTV Video Music Awards átadásán.

Joey Fatone éppen ezért úgy döntött: felajánlja a jelenleg éppen gyermekei felügyeleti jogáért küzdő, botrányos magánéletű énekesnőnek: költözzön hozzá Floridába, így menekülve el az állandó reflektorfényből.

"Szegény lánynak segítségre van szüksége. Jöjjön el hozzám, a feleségem majd rendbe teszi. Jöjjön vissza Orlandóba és szusszanjon egyet, szabaduljon meg kicsit Los Angelestől és az azt körülvevő őrülettől" - mondta az N'Sync énekese.

Britney Spears és volt férje, Kevin Federline immár hosszú hetek óta csatázik két fiuk, Sean Preston és Jayden James felügyeleti jogán.

A bíróság előtt azonban kipakolt az énekesnő volt testőre, aki szerint Britney Spears súlyos kábítószer-problémákkal küzd.

"Azért tanúskodtam a bíróság előtt, mert Britney képtelen kontrollálni magát és segítségre van szüksége. A gyermekei érdekében tettem. Nem jó anya, mentális gondokkal küszködik. Kábítószeres és alkoholproblémái miatt nem való gyerekeknek az otthona" - jelentette ki Tony Barretto.