Újságíró lesz a sztárszínésznő

Infostart
2007. szeptember 25. 21:43
Új szerepben mutatkozik be Cameron Diaz, aki a National Geographic gyerekeknek szánt változatának környezetvédelmi különszámát szerkeszti majd. A színésznő régóta ismert környezetvédő munkájáról.

Ideiglenesen szakmát vált Cameron Diaz. Az elkötelezett környezetvédő hírében álló amerikai színésznő a National Geographic Kids első, környezetvédelemmel foglalkozó "zöld számának" lesz a társszerkesztője.

A 35 éves Cameron Diaz arra használja legújabb szerepét, hogy ötleteket adjon a magazin fiatal olvasóinak.

"Használat után elmosom a celofánt, néha pedig inkább tányért teszek az edény tetejére helyette" - adott hasznos tippet a színésznő.

Cameron Diaz egyébként Brad Pitt, David Duchovny, Harrison Ford, Robin Williams, Salma Hayek, Tom Hanks és Károly herceg mellett egyike azon hírességekeknek, akik hibrid üzemmódú autóval járnak.

Persze a nagy sztárok számára nemcsak az a fontos, hogy jó ügy érdekében lépjenek fel, hanem az is, hogy diktálják a divatot. Ezért lassan már kezdenek kiszeretni a hibridkocsikból.

Új trendeket keresve a növényekből és állati maradványokból előállított bioüzemanyagra állnak át. Ilyen híresség például Daryl Hannah, vagy a Baywatchból ismert Alexandra Paul.