Drámai szavak: "Britney Spears majdnem meghalt"

Infostart
2007. szeptember 24. 08:07
Nagyon nehéz idők járnak Britney Spearsre, akit a napokban egy Los Angeles-i bíró szülői oktatásra és pszichológushoz küldött, különben könnyen elveszítheti a gyermekei felügyeleti jogát. A meghallgatáson kipakolt az énekesnő volt testőre.

Britney Spears és volt férje, Kevin Federline immár hosszú hetek óta csatázik két fiuk, Sean Preston és Jayden James felügyeleti jogán. Az ügyben a múlt hét végén tartottak meghallgatást, az ítélkező bíró elhalasztotta az ítéletet, így egyelőre maradt az 50-50 százalékos megosztás.

A bíróság előtt azonban kipakolt az énekesnő volt testőre, aki szerint Britney Spears súlyos kábítószer-problémákkal küzd. "Azért tanúskodtam a bíróság előtt, mert Britney képtelen kontrollálni magát és segítségre van szüksége. A gyermekei érdekében tettem. Nem jó anya, mentális gondokkal küszködik. Kábítószeres és alkoholproblémái miatt nem való gyerekeknek az otthona" - jelentette ki Tony Barretto.

A testőr azt is elárulta, volt olyan éjszaka, amikor nagyon aggódott az énekesnő életéért. "A teljes hotelszoba össze-vissza volt szemetelve. A komód tetején dombokban állt a fehér por, tetején egy szívószállal. Szerintem kokain vagy porrá zúzott metamphetamine volt. Mellette egy üvegpipát láttam, amiről a kábítószeres felvilágosításoknak köszönhetően tudom, hogy a kristályos methadonhoz használják" - mondta Tony Barretto.

A testőr szerint az egész szoba tele volt üres sörös- és töményesüvegekkel, valamint cigarettacsikkekkel. "Nem hittem a saját szememnek. Britney teljesen kész volt. Azt hittük, túladagolta magát. Kétségbeesettnek tűnt, sírt. A bőre teljesen viaszos volt. Nagyon rosszul nézett ki" - mondta a volt testőr.

"Megpróbáltunk beszélni hozzá. A másik testőr és Alli annyira aggódtak, hogy orvost akartak hívni hozzá és a detoxikálóba vitetni. Pánikban voltunk, azt hittük, meg fog halni" - mesélte tovább a drámai éjszaka történetét Tony Barretto.

Britney Spearsre finoman szólva is rájár a rúd mostanában. A bírósági tárgyaláson túl a rendőrséggel is meggyűlt a baja: a napokban ugyanis levelet kapott, melyben a Los Angeles-i hatóság arról értesíti: nyomoznak annak az augusztus 6-i esetnek az ügyében, melyben az énekesnő összetört egy autót.

Ha bűnösnek találják, akár féléves börtönbüntetésre is ítélhetik, sőt, nem kevés pénzbüntetéssel kell szembenéznie.

De nem csak a magánéletben érik csapások a sztárt. Bár legújabb lemeze novemberben jelenik meg, a menedzselését ellátó cég felbontotta vele a szerződést, ráadásul csúfosan sikerült legutóbbi fellépése, a nagy visszatérésnek szánt produkció is, amelyet az MTV díjkiosztó gáláján mutatott be.