Az ötcsillagos szállodában is magának főz a hisztis szupersztár

Infostart
2007. szeptember 23. 07:39
Kétoldalas kívánságlistát nyújtott be az ötcsillagos Dorchester Szállónak Jennifer Lopez arról, mi mindent kell biztosítaniuk a számára, amíg két napig Londonban tartózkodik, ahol legújabb, spanyol nyelvű albumát és új dalát, a "Do It Well"-t népszerűsíti.

A díva magától értetődően Londonban is ragaszkodott a megszokott ásványvízhez, üdítőitalhoz, a liliomhoz és a vörös, illetve fehér rózsához. Ennek beszerzése nyilván nem okozott gondot a szállodának, mint ahogy az sem, hogy biztosítsák az énekesnőnek kedvenc grapefruit és limevirág illatú gyertyáját. J-Lo ragaszkodott ahhoz is, hogy sima M&M csokigolyót kapjon a mogyorós helyett.

Mivel alkoholt egyáltalán nem kért - eltekintve az alacsony kalóriatartalmú sörtől -, úgy tűnik, igazak lehetnek a pletykák arról, hogy első gyermekét várja. A híresztelést az sem állította le, hogy az énekesnő közleményben cáfolta azt.

Bár az egyik legelegánsabb londoni szállodában szállt meg, ahol több étterem is található - köztük a szupermodell Kate Moss kedvence, a China Tang - Jennifer Lopez rendelt a szobájába mikrohullámú sütőt, kávéfőzőt, kenyérpirítót és egy főzőlapot is.

A díva egyébként a kritikák szerint ismét a legjobb formáját hozza új dalával. A Billboard Review gyöngyszemnek nevezte a "Do It Well"-t.