A világszép színésznő meglepő vallomása: "Csak négy férfival feküdtem le életemben"

Infostart
2007. szeptember 23. 09:05
A szexuális étvágyáról és promiszkuitásáról terjengő pletykák ellenére Angelina Jolie kimondottan szűzies életet él - ha hinni lehet a szavainak. A színésznő ugyanis azt állítja, életében mindössze négy férfival hált - és közülük kettőhöz feleségül is ment.

Angelina Jolie a Cosmopolitan magazin brit kiadásának vallott a szerelmi életéről. "Csak négy férfival háltam életemben - és kettőhöz közülük feleségül is mentem" - jelentette ki.

Jolie-t nem mellesleg jó néhány nővel is hírbe hozták már az elmúlt évek során. Közülük a legismertebb Jenny Shimizu, akivel együtt szerepelt a Foxfire-ben; a japán származású modell maga is többször nyilatkozott arról a szenvedélyes és hosszú viszonyról, amely összekötötte őket.

Egy 2004-es interjúban is azt állította már Angelina Jolie, hogy kevés férfi volt az életében - de ezekről a viszonyokról nem tudott a bulvársajtó. Akikkel a lapok összeboronálták, azokhoz semmi köze nem volt - tette hozzá.

Akkor Billy Bush megkérdezte tőle, nehéz-e együtt élni a róla kialakult képpel, azzal a tudattal, hogy a világ egyik legszebb és legszexibb nőjének tartják? "Néha esetlen és ostoba vagyok, de amikor a szerelmemmel vagyok együtt, akkor megjön az önbizalmam" - mondta akkor nevetve a színésznő.

Angelinának akkor még csak egy gyermeke volt, a Kambodzsából örökbe fogadott Maddox, és Brad Pitt sem volt még sehol. "Szeretőim vannak, de senkit közülük nem mutatok be a fiamnak, és magamhoz sem engedem közel" - tette hozzá.