Műpéniszt rejtett a kolbász

Infostart
2007. szeptember 22. 09:43
Döbbenten fedezték fel az egyik németországi húsbolt alkalmazottai, hogy valaki műpéniszeket rejtett a kolbászba. Mint kiderült, a szexuális játékszereket Dubajba akarták csempészni.

Két teljesen élethűnek látszó dildót találtak a kolbászba rejtve a mannheimi húsbolt alkalmazottai. A hímvessző alakjára emlékeztető önkielégítési eszköz már az ókorban is nagy népszerűségnek örvendett. A köznyelvben sokszor - tévesen - vibrátornak is nevezik, pedig a dildó nem vibrál.

A kolbászt egy tört angolsággal beszélő férfi vásárolta meg, majd visszatért a boltba, és arra kérte az alkalmazottakat, hogy őrizzék meg a hűtőben a két rudat, amíg másnap érte nem jön, hogy magával vigye Dubajba.

Az eladónak azonban feltűnt, hogy a két vastagkolbász nehezebb, mint korábban, ezért értesítette a rendőrséget. A rendőrök később rajta is kapták az ötben körüli férfit, amint "kibéleli" a dildóval a kolbászt.

"Németországban legális a dildó, de arról fogalmam sincs, mit szólnának a dubaji vámosok, ha megtalálnák valakinél" - nyilatkozta a mannheimi rendőrség szóvivője.