"Az önéletrajzom jobb lesz, mint a Biblia"

Infostart
2007. szeptember 22. 20:22
Nem kis reményekkel vág bele önéletrajza megírásába az Echo and The Bunnymen énekese. Ian McCulloch szerint ugyanis bár nem egyszerű papírra vetni eddig életét, a végeredmény "jobb lesz, mint a Biblia".

Nem lehet azt állítani, hogy önbizalomhiányban szenvedne az Echo and The Bunnymen énekese. Ian McCulloch nemrég írt alá egy szerződést a Transworld kiadóval önéletírása elkészítésére.

A zenész saját bevallása szerint egyáltalán nem egyszerű papírra vetni eddig élete eseményeit a liverpooli kezdetektől egészen napjainkig, ugyanakkor nem kis bizakodással tekint a végeredmény elé.

"Amikor először tárgyaltam a különböző könyvkiadókkal, azt mondtam nekik, hogy ez lesz minden idők legjobb könyve, jobb, mint a Biblia. Nem lesz olyan magasröptű és nem lesz benne annyi idézőjel sem" - jelentette ki Ian McCulloch.

"Az utolsó megbeszélésen is még folyamatosan azt kérdezgették, hogy miről szól majd. Mondtam, hogy fogalmam sincs" - mesélte el a jelek szerint meglehetősen sajátos tárgyalás részleteit az Echo and The Bunnymen énekese.