Besokallt a sztárszínésznő: elege van a kasszasikerekből

Infostart
2007. szeptember 21. 05:00
Elege lett a hollywoodi sikerfilmekből Keira Knightley-nak. A brit színésznő egyre-másra utasítja vissza a felkéréseket, mondván: a felkínált szerepek érzelmileg nem jelentenek számára kihívást.

Megunta Keira Knightley a hollywoodi sikerfilmeket és a jelek szerint valami másra vágyik. A Karib tenger kalózai 22 éves sztárja saját bevallása szerint egyelőre nem tudja elképzelni, hogy egy hasonlóan nagy költségvetésű közönségfilmben szerepeljen.

A Vágy és vezeklés című filmben nyújtott alakításáért a kritikusok által is sokat dicsért brit színésznő ehelyett olyan alacsony költségvetésű alkotásokban szerepelne, melyek biztosíthatják színészi fejlődését.

"Nem tudom elképzelni, hogy még egyszer kasszasikernek szánt filmet forgassak. Öt szabad hónapom volt a Karib tenger kalózainak forgatásáról, ezalatt csináltam például a Vágy és vezeklést és ez nagyszerű volt" - mondta Keira Knightley.

A színésznő ugyanakkor ügyelt arra, hogy ne égessen fel teljesen minden hidat maga mögött Hollywoodban sem. "Nem azt mondom, hogy hirtelen nem kerülhet a kezembe egy hollywoodi sikerfilm forgatókönyve, amire azt mondom: 'Hú, ez igen'. De ez eddig nem történt meg" - jelezte Keira Knightley, hogy a producerek még reménykedhetnek.