Összetörte a világszép filmsztárt a hír, hogy nem lehet gyermeke

Infostart
2007. szeptember 19. 08:45
Összeomlott Angelina Jolie, amikor az orvosa közölte vele: addig nem tud ismét teherbe esni, amíg fel nem szed magára néhány kilót.

A 32 éves színésznő a barátai és ismerősei szerint eldöntötte, hogy jövőre újabb kisbabát szül Brad Pitt-től. Azt hitte, sikerült is teherbe esnie, de az orvosa - aki a kislányát, Shiloh-t tavaly a világra segítette - közölte vele: félreértette a jeleket. Amíg nem hízik meg egy kicsit, addig nem is fog tudni teherbe esni - figyelmeztette a filmsztárt Jason Rothbart doktor.

A barátai és rokonai komolyan aggódnak Angelina egészségéért, a sztár ugyanis alig 50 kilót nyom; az édesanyja halála annyira megviselte, hogy csontsoványra fogyott.

"Angelina kétségbeesetten próbál teherbe esni. Már azt hitte, hogy ismét babát vár, az orvos szavai ezért teljesen összetörték" - mesélte egyik ismerőse.

A színésznő és 42 éves barátja már négy gyermeket nevel: a hat éves kambodzsai Maddoxot, a három éves vietnami Pax-ot, a kétéves etiópiai Zaharát és Shiloh-t. A családot azonban mindenképpen tovább akarják bővíteni.

Brad Pitt a velencei filmfesztivál idején adott interjúban jelentette be, hogy készen állnak az ötödik gyerek fogadására.