Horror a vízben: letépte a búvár karját az aligátor - képek csak felnőtteknek!

Infostart
2007. szeptember 18. 07:49
Letépte egy úszó karját egy aligátor az Egyesült Államokbeli Észak-Karolinában. A férfit a környéken piknikező nővérek mentették meg.

Vértől csöpögő vállát szorítva támolygott a piknikezők felé Bill Hedden, akinek karját letépte egy 3,6 méteres aligátor.

A férfi, aki búvárpipával merült az észak-karolinai Moultrie-tóban zihálva ismételgette: "Hívják a feleségemet."

A tó közelében piknikezők - köztük öt nővér - jeget tettek az erősen vérző, hatalmas sebre, és folyamatosan beszéltek az 59 éves férfihoz, hogy el ne veszítse az eszméletét.

"Borzasztóan vérzett. A karja egyszerűen leszakadt" - mondta az egyik szemtanú, Jerome Bien, aki később követte a véres nyomokat a fás területen át a tóig, és meglátta az aligátort; Bill Hedden letépett karja még mindig kilógott a szájából.

"Vigyorgott rám" - emlékezett vissza a férfi.

Bill Heddent helikopterrel szállították kórházba, míg a park vadőrei levadászták az állatot. Lelőtték, majd felhasították a hasát, amelyben - csodával határos módon - egyben megtalálták a férfi karját.

A végtagot az egyik piknikező hűtőtáskájába tették, és rendőri felvezetéssel a kórházba vitték. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az orvosok a kar visszavarrása mellett döntöttek-e.